Maak kennis met de ambachtelijke kwaliteit van de Bendic collectie

Let op

Voor uw bezoek vragen wij u om telefonisch of via email een afspraak te maken, 0547-274680 of info@bendic.nl .
In onze showroom maar ook bij onze overige activiteiten houden wij rekening met de richtlijnen van de overheid en het RIVM.
Zorg goed voor elkaar, uzelf en blijf gezond!
Een hartelijke groet, het Bendic-team.

Aangenaam kennis met u te maken. Wij zijn Bendic International. Gepassioneerde meubelmakers. Met veel liefde en toewijding maken wij tijdloze en moderne meubelen in ambachtelijke kwaliteit met als ultieme specialisatie lederen zitmeubelen. U herkent deze zitmeubelen aan het weldadige zitcomfort, aan het robuuste uiterlijk, aan de beste kwaliteit bekleding in leer of stof en aan de prachtige afwerking. Als u kwaliteit waardeert, dan is Bendic International uw merk.

Bekijk de complete collectie of laat ons uw wensen en ideeƫn weten. Dankzij onze eigen ateliers kunnen we bijna alle wensen-op-maat vervullen. Voor een volledig beeld van wat Bendic in huis heeft heten wij u van harte welkom in onze showroom in Goor.

Alvast een sfeerimpressie? Bekijk dan de video hiernaast.

Onze veelzijdige en stijlvolle collectie

De omvangrijke Bendic-collectie van eigentijdse, klassieke meubelen kent verschillende stijlen. Van traditioneel Engels, zoals onze Chesterfield-collectie, tot strak vormgegeven meubelen met een retro-industrieel karakter. Bekijk hier onze volledige collectie