Hoogwaardige kwaliteit meubels

Onze hoogwaardige meubels

Onze hoogwaardige kwaliteit meubels zijn tot in de puntjes op ambachtelijke wijze afgewerkt. De hoogwaardige kwaliteit van ons meubilair komt tot stand dankzij puur vakmanschap, prachtige materialen en jarenlang ervaring. Bent u op zoek naar meubels van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Bendic International aan het juiste adres.

Bekijk onze collectie

Klassieke, moderne, robuuste of Engelse stijl meubels

Onze collectie bestaat uit exclusieve kwaliteit meubelen in diverse stijlen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige klassieke meubelen, robuuste industriële meubelen, meubels met een moderne tint of juist authentieke Engelse meubelen. De hoge kwaliteit meubelen in ons assortiment bieden ultiem comfort en zijn een perfecte mix tussen de authentieke klassieke stijl en hedendaagse invloeden. Ondanks de verschillende prachtige stijlen van onze Bendic meubels, hebben deze allemaal één overeenkomst: al ons meubilair is van de hoogst mogelijke kwaliteit, gemaakt met veel liefde.

Bendic: meubilair van hoogwaardige kwaliteit

Bendic is hét adres voor meubilair van hoogwaardige kwaliteit. Met passie en toewijding zijn wij al jarenlang een toonaangevende producent van diverse meubelen. Wij zijn gespecialiseerd in lederen zitmeubelen, maar onze collectie bestaat ook uit overige kwalitatieve meubelen, zoals tafels en dressoirs. U herkent ons hoogwaardig kwalitatieve meubilair aan de beste kwaliteit bekleding in leer of stof. Deze prachtige materialen in combinatie met een prachtige afwerking, maken dat ons meubilair voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Bendic is het merk voor ieder die op zoek is naar ambachtelijk vakmanschap en pure kwaliteit.

Hoge kwaliteit zitmeubelen

Onze stijlvolle en uitgebreide collectie bestaat uit diverse mooie zitmeubelen. Bent u op zoek naar een mooie, hoogwaardig kwalitatieve fauteuil van leer? Of gaat u voor een prachtige bank bekleed met de mooiste stoffering? Bij Bendic is het allemaal mogelijk. Zitmeubelen van hoge kwaliteit die u onder andere in onze collectie vindt, zijn onder andere:

  • Klassieke clubfauteuils. Onze clubfauteuils zijn veelal uitgevoerd in leer dat afkomstig is van de beste Europese looierijen. Ondanks de klassieke uitstraling bieden deze fauteuils het moderne zitcomfort van nu.
  • Comfortabele oorfauteuils. Bendic heeft een zeer ruime keuze in heerlijk zittende oorfauteuils. Onze kwalitatieve oor fauteuils zijn een schitterende aanvulling op interieurs met een klassieke en/of Engelse stijl.
  • Luxe eetkamerstoelen. Onze hoogwaardig kwalitatieve eetkamerstoelen passen perfect bij iedere robuuste eettafel. Naast het exclusieve uiterlijk bieden deze stoelen ook ultiem zitcomfort.
  • Prachtige banken. Onze hoogwaardig kwalitatieve banken zijn perfect voor in ieder klassiek interieur. Bekijk bijvoorbeeld onze Chesterfield banken, die met haar klassieke uitstraling en prachtige afwerking dienen als een ware eyecatcher.

Onze kwalitatieve zitmeubelen

Bendic is ontwerper, producent en verkoper van diverse kwalitatieve zitmeubelen. Onze veelzijdige en stijlvolle collectie bestaat onder andere uit banken, fauteuils, bureaustoelen, eetkamerstoelen Engelse stijlmeubelen en hockers. Onze website geeft al een goede indruk van onze collectie, maar samen met onze adviseurs in onze showroom komt u echt tot uw droom interieur! Wij begrijpen dat u een persoonlijke draai wilt geven aan uw meubilair en daarom denken wij graag met u mee als het gaat om maatwerkmeubilair.

Maatwerk meubilair van hoogwaardige kwaliteit

Onze hoogwaardig kwalitatieve zitmeubelen zijn er in diverse soorten en maten. Leren meubilair is een populaire keuze, omdat leer gelijk staat aan pure kwaliteit. Het is mogelijk om onze zitmeubelen te laten uitvoeren in onze standaardkleuren leer, maar desgewenst maken wij precies de kleur waar u naar op zoek bent. Bij Bendic is het tevens mogelijk om de zitmeubelen te laten bekleden met een stof van uw keuze. Neem voor onze mogelijkheden wat betreft maatwerk meubilair gerust contact met ons op. Op onze website krijgt u alvast een impressie van onze hoogwaardig kwalitatieve meubelen, maar voor een volledig beeld van wat Bendic in huis heeft heten wij u van harte welkom in onze showroom in Goor. Hier zult u met eigen ogen zien en merken dat ons kwalitatieve meubilair beschikt over een prachtige afwerking en ultiem zitcomfort.


Bekijk onze collectie