Klassieke meubels

Klassieke meubels

Voor exclusieve, klassieke meubels bent u bij Bendic International aan het juiste adres. klassieke meubels in ons assortiment bieden ultiem comfort en zijn een perfecte mix tussen de klassieke stijl en hedendaagse, moderne invloeden. Bent u op zoek naar een hoogwaardige showroom met klassieke meubels in allerlei soorten en maten? Bekijk ons online assortiment of plan een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Goor.

Bekijk onze collectie

Veelzijdige stijlvolle collectie klassieke meubelen

Onze uitgebreide collectie biedt voor ieder wat wils. Zitmeubelen van leer zijn onze specialiteit, maar we kunnen uw zitmeubelen ook met de meest mooie stoffen bekleden. Naast zitmeubelen, biedt ons assortiment ook prachtige houten meubelen, zoals dressoirs en prachtige eettafels. Van librarykast tot butlertray en klassieke eettafels en stoelen: Bendic heeft het allemaal! Onze veelzijdige collectie met klassieke meubels is van pure kwaliteit, doordat Bendic het gehele proces van schets tot eindproduct in eigen hand heeft bij de zitmeubelen. Vakmanschap staat bij ons voorop en dat merkt u aan al ons klassieke meubilair. Onze meubels, van fauteuil tot kast en van dressoir tot eetkamerstoel, zijn prachtig afgewerkt. Dat ziet u aan de details en dat merkt u tijdens het gebruik. Onze kwalitatieve klassieke meubels blijven ongetwijfeld jarenlang mooi.

Kenmerkend voor onze klassieke stijl meubels

Onze meubels zijn een mix van diverse stijlen. Denk bijvoorbeeld aan de massieve industriële stijl en de authentieke Engelse stijl, gemixt met een vleugje hedendaagse moderniteit. Niet alleen de hoogwaardige kwaliteit, prachtige details en unieke materialen zijn kenmerkend voor onze meubelen. De klassieke meubels in onze stijlvolle collectie zijn namelijk te herkennen aan de volgende kenmerken:

  • Klassieke meubelen kunnen in drie woorden worden omschreven als gezellig, warm en traditioneel. Deze meubels stralen luxe uit en zijn erg elegant.
  • De authentieke klassieke stijl is geïnspireerd op de Renaissance, Griekse en Romeinse oudheid, de barok en de Victoriaanse stijl. Vandaag de dag is het klassieke meubilair nog steeds geïnspireerd op deze invloeden.
  • Iets dat u veel terugziet in klassieke meubelen, zijn sierlijke ornamenten. Deze sierlijke ornamenten worden gecombineerd met diepe kleuren en robuuste vormen.
  • Luxueuze stoffen mogen uiteraard niet ontbreken in de klassieke stijl. Klassieke meubels worden veelal gemaakt van de meest prachtige, luxe houtsoorten. Fauteuils en andere diverse zitmeubelen zijn vaak bekleed met luxe stoffen. Bendic kan uw klassieke meubels precies zo maken zoals u dat zelf wilt. Wij bieden u zelfs de optie om zelf stoffen aan te reiken waarna wij uw klassieke stoel speciaal voor u op maat maken.

 

Klassieke zitmeubelen en overige meubels

Ziet u het al helemaal voor u? Passen onze klassieke meubelen naadloos in uw huidige of gewenste interieur? Dankzij de diverse beelden en omschrijvingen op onze website krijgt u alvast een uitgebreide indruk van onze klassieke zitmeubelen en overige meubels. Mocht u voor de volledige ervaring willen gaan, dan raden wij u aan om langs te komen in onze showroom. Hier staan een aantal van onze klassieke meubels opgesteld in een aangename, warme sfeer. Op deze manier kunt u zich laten inspireren en uiteraard staan onze kundige interieuradviseurs hier voor u klaar met een kopje koffie en/of thee. Bendic helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen en wij voorzien u, desgewenst, van passend advies.

Klassieke stijl meubels van Bendic

Aan al onze klassieke meubels is net zo lang geschaafd totdat deze het juiste model hebben. Daarom bieden onze zitmeubelen optimaal zitcomfort en zijn onze overige klassieke meubels op een pure en eerlijke manier gemaakt. Wij geloven in al onze producten en daarom geeft Bendic 5 jaar garantie op lederen materialen en bij zitmeubelen 10 jaar op  het binnenwerk (mits de klassieke meubels normaal gebruikt zijn). Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft. Wij helpen u graag om uw perfecte klassieke meubels een stukje dichterbij te laten komen.


Bekijk onze collectie