Luxe eetkamerstoelen

Luxe eetkamerstoelen

Met een set luxe eetkamerstoelen voorziet u uw interieur van een exclusieve uitstraling. Uiteraard hecht u ook waarde aan een geweldig zitcomfort. Met een set luxe eetkamerstoelen van Bendic International bent u verzekerd van een comfortabel zitmeubel met prachtige bekleding. Duurzaam en pure kwaliteit, in diverse soorten en maten.


Bekijk onze collectie

Luxe eetkamerstoelen van Bendic

Bij Bendic kunt u terecht voor een set luxe eetkamerstoelen. Onze eetkamerstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar bieden ook een optimale zitervaring. Omdat wij onze eetkamerstoelen zelf ontwerpen en maken, geniet u van een perfecte combinatie van luxe, uitstraling en comfort. Wij geloven in ons vakmanschap: zo zult u profiteren van 10 jaar garantie op het binnenwerk.

Benieuwd naar onze collectie luxe eetkamerstoelen? Onze eetkamerstoelen zijn online te bewonderen. Zo zult u onder andere kennismaken met onze Charsfield Carver: een luxe eetkamerstoel met een klassieke vormgeving, invloeden van een chesterfield en een ambachtelijk gecapitonneerde rug. Of laat u verrassen door onze Georgia Dining Chair: een luxe eetkamerstoel met een tijdloos design en een prachtig doorgestikte rugleuning.

Ons assortiment luxe eetkamerstoelen kunt u daarnaast ook bewonderen in onze sfeervolle fabrieksshowroom in het Overijsselse Goor. Hier kunt u alle luxe eetkamerstoelen bewonderen en proefzitten.

Luxe eetkamerstoelen met lederen bekleding

Onze luxe eetkamerstoelen laten zich kenmerken door een prachtige lederen bekleding. Ons rund- en schapenleer is met de hand afgewerkt en beschikbaar in diverse indrukwekkende standaardkleuren. Zo zult u altijd beschikken over een set luxe eetkamerstoelen die perfect aansluit bij uw interieur. Daarnaast beschikt ons leer over prachtige oneffenheden, littekens en kleurwolken.

Wist u dat een luxe eetkamerstoel met een lederen bekleding niet alleen prachtig staat in uw keuken of eetkamer, maar ook voordelen met zich meebrengt? Zo is ons leer slijtvast, makkelijk te onderhouden en is het materiaal in staat om te ademen

Wij geloven in de kwaliteit van onze luxe eetkamerstoelen met een lederen bekleding. Vandaar dat u bij ons profiteert van 5 jaar garantie op de lederen bekleding van uw zitmeubel.

Lederen eetkamerstoelen onderhouden

Om nog lang te kunnen genieten van uw luxe eetkamerstoelen, zult u uw stoelen zo nu en dan moeten onderhouden. Zodat u nog jaren kunt genieten van onze prachtige meubels.

Zo raden wij het af om uw luxe eetkamerstoelen dichtbij verwarmingsbronnen te plaatsen, om de kwaliteit van het leer te waarborgen. Hetzelfde geldt voor fel zonlicht. Aangezien onze eetkamerstoelen dagelijks gebruikt zullen worden in uw huis, bestaat er een kans dat er gemorst wordt. Mocht er vloeistof terecht komen op uw lederen eetkamerstoel, dan dient u dit direct af te deppen met een schone doek. Om uw zitmeubels schoon te houden, mag u deze regelmatig afnemen met een vochtige, schone doek. Mocht u belang hebben bij meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen.

Luxe eetkamerstoelen op maat

Heeft u interesse in een set luxe eetkamerstoelen op maat? Ook dan kunt u terecht bij Bendic. Onze collectie eetkamerstoelen wordt namelijk door ons gemaakt in onze eigen ateliers. Zo bieden wij u de kans om uw luxe eetkamerstoelen te voorzien van iedere gewenste kleur. Ook kunt u bij ons terecht om uw zitmeubels te voorzien van een stoffen bekleding, mocht u hier voorkeur bij hebben. Omdat wij de eisen van de markt door en door kennen, zijn wij tevens in staat om uw set luxe eetkamerstoelen te voorzien van bijzondere kenmerken zoals extra stevige rompen en brandvertragend polyether.

Bij Bendic houden wij wel van een uitdaging. Zo gaan wij tot het uiterste om uw meubelfantasie te verwezenlijken. Voor luxe eetkamerstoelen op maat kunt u contact met ons opnemen.


Bekijk onze collectie