Runderleer

Op zoek naar een prachtig zitmeubel van kwalitatief goed rundleer? Dan kunt u terecht bij Bendic International. Als gepassioneerde meubelmakers maken wij onze meubelen in onze eigen ateliers, zodat wij altijd een product op maat kunnen realiseren. Daarnaast werken wij ook met onze eigen collectie runderleer, verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Bij Bendic profiteert u van echt vakmanschap. Wij vertellen u hier graag meer over.

Meer informatie over ons runderleer

Ons assortiment meubelen laat zich kenmerken door een prachtige kwaliteit dankzij onze lederen afwerking. Bij Bendic werken wij namelijk met onze eigen collectie leer. Deze collectie bestaat uit verschillende kleuren handgefinisht schapen- en rundleer. Hiervoor gebruiken wij een basis van de beste Europese huiden, die wij vervolgens zelf op een gewenste kleur brengen. Zo beschikken wij over prachtige standaardkleuren. Van tijdloze bruine tinten tot een opvallende groene kleur: de keuze is aan u. Wij zijn echter ook in staat om maatwerk te leveren met een door u gewenste lederkleur. Ons rundleer beschikt keer op keer weer over een uniek uiterlijk, zodat geen één zitmeubel hetzelfde is.

Onze collectie meubelen met runderleer

Bij Bendic heeft u een ruime keuze uit een collectie zitmeubelen van runderleer. Ons aanbod is stijlvol en veelzijdig: zo kunt u onder andere kiezen uit banken, fauteuils, bureaustoelen en nog veel meer.

Wat maakt een zitmeubel van rundleer zo indrukwekkend? Allereerst is leer een zeer duurzaam product, waar u nog jaren van kunt genieten. U hoeft uw rundlederen zitmeubel daarnaast nauwelijks te onderhouden. Rundleer is van nature slijtvast en beschikt over een ventilerende werking. Omdat leer een natuurlijk product is, profiteer je daarnaast van unieke kenmerken. Kleine littekens, mooie kleurwolken en bijzondere oneffenheden. Ieder rundleren zitmeubel beschikt over een uniek uiterlijk. Om het leer zo goed mogelijk te houden raden wij aan om twee keer per jaar onze speciale gepigmenteerde leercreme aan te brengen aan de bank.

Maatwerk rundleer

Bij Bendic kunt u daarnaast ook terecht voor een maatwerk zitmeubel van runderleer. Omdat wij onze meubelen produceren in onze eigen ateliers, kunnen wij uw ideeën tot leven brengen. Een maatwerk meubel is niet alleen beschikbaar voor bedrijven, ook particulieren mogen zich bij ons melden voor maatwerk meubelen van rundleer. Wij kunnen zitmeubels leveren met unieke eigenschappen: denk aan leer dat tegen een stootje kan tot meubelen met brandvertragend polyether.

Daarnaast zijn wij ook in staat om maatwerk te leveren met onze collectie runderleer. Naast dat wij beschikken over prachtige standaardkleuren, zijn wij ook in staat om een zitmeubel te voorzien van een kleur naar uw wens. Voor meer informatie over een maatwerk rundleer zitmeubel kunt u contact met ons opnemen. Wij zien uw ideeën of schetsen graag tegemoet.

Vakmanschap van Bendic International

Voor een tijdloos en uniek zitmeubel van rundleer kunt u terecht bij Bendic International. Bij ons bent u verzekerd van echt vakmanschap. Zo leveren wij maatwerk met onze eigen collectie runderleer van de beste Europese looierijen. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en daar mag u van profiteren. Zo bieden wij u maar liefst vijf jaar garantie op ons rundleer en 10 jaar op het binnenwerk van uw meubel.

Via onze website kunt u onze collectie runderleer zitmeubelen bewonderen. Voor vragen over Bendic en onze collectie kunt u contact opnemen. Maar wij nodigen u graag uit bij onze grote en sfeervolle showroom in het Twentse Goor. Hier kunt u onze zitmeubelen gerust eens uitproberen, om het comfort zelf te ervaren. Daarnaast kunt u hier ons bijzondere runderleer met eigen ogen bewonderen. Onze interieuradviseurs helpen u graag tijdens de zoektocht naar het perfecte runderleer zitmeubel.