Volaniline leer

Kiest u voor ambacht en kwaliteit, dan kiest u voor een zitmeubel van aniline leer. Bij Bendic International koesteren wij deze kernwaarden. Vandaar dat wij enkel werken met het beste volaniline leer van Duitse looierijen, verkrijgbaar in de meest indrukwekkende kleuren. Wij laten u graag kennis maken met de unieke kenmerken van aniline leer en de verschillende zitmeubelen voor bij u thuis.

 

Wat is volaniline leer?

Bij Bendic International kiest u voor een zitmeubel van volaniline leer. Dit is een bovenhuids vatgeverfd leer, afkomstig van runderen. U profiteert hierbij van een hoog zitcomfort en een zeer zachte grip. Hierbij wordt er geen beschermende laklaag  maar een beschermende waslaag gebruikt, waardoor de natuurlijke kenmerken van dit type leer zichtbaar blijven. Dit biedt uw zitmeubel een uniek en prachtig karakter, waar u iedere dag weer van zult genieten.

Als u nog lang wilt profiteren van een zitmeubel met aniline leer, dan is goed onderhoud belangrijk. Dit type leer vraagt namelijk om zeer specifiek onderhoud. Door de open structuur van volaniline is uw meubel gevoelig voor vocht en vuil. Eenmaal aangetast, is dit moeilijk te verwijderen. Gebruik dus zeker tweemaal per jaar een beschermende waslaag. Zo zult u nog lang genieten van een lederen zitmeubel met een uniek karakter en een geweldig zitcomfort.

Maatwerk aniline leer van Bendic

Bij Bendic maakt u kennis met een team van gepassioneerde meubelmakers. Wij werken met onze eigen collectie aniline leer, verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Wij komen graag uw wensen tegemoet: vandaar dat wij graag maatwerk leveren. Dankzij onze eigen ateliers zijn wij in staat om al uw meubelwensen te verwezenlijken, middels ons volaniline leer. Meubels die tegen een stootje kunnen, meubels met extra stevigheid of meubels die intensief gebruikt zullen worden: zowel voor de particulier als bedrijven leveren wij graag maatwerk zitmeubelen met ons volaniline leer. Naast onze standaardkleuren aniline leer zijn wij ook in staat om ieder gewenste kleur te maken Neem daarom gerust eens contact op voor maatwerk aniline leer van Bendic.

Onze stijlvolle collectie met volaniline leer

Voor een maatwerk zitmeubel van volaniline leer kunt u terecht bij Bendic International. Wij zijn gedreven in het maken van een meubel met een hoog zitcomfort, gecombineerd met een uniek karakter van aniline leer in een door u gewenste kleur. Daarom beschikken wij over een uitgebreide en stijlvolle collectie. Zo kunt u kiezen uit diverse lederen zitmeubels: van oorfauteuils tot eetkamerstoelen. Van Art Deco banken tot hockers. Wat uw wens ook is, een kwalitatief goed zitmeubel met volaniline leer vindt u bij Bendic.

Voor interesse in een aniline lederen zitmeubel kunt u contact opnemen. Tevens vindt u onze collectie ook in onze showroom in Goor, waar u de kwaliteit van een volaniline zitmeubel zelf kunt bewonderen en uittesten.

Over Bendic International

Wij zijn Bendic International: aangenaam kennis met u te maken. Wij maken onze comfortabele en moderne zitmeubelen zelf, met een heleboel liefde en toewijding. Als gepassioneerde meubelmakers zijn wij gespecialiseerd in volaniline leer, voor een ambachtelijke kwaliteit en een robuust uiterlijk. Wie kwaliteit waardeert, kiest voor Bendic.

Wij leveren vakmanschap. Zo hebben wij het proces van onze aniline lederen zitmeubels zelf in de hand. Van het allereerste idee tot en met een compleet product. Hierbij kiezen wij alleen voor het allerbeste volaniline leer, afkomstig van looierijen in Duitsland. Omdat wij geloven in onze kwaliteit, bieden wij u maar liefst vijf jaar garantie op ons volaniline leer. Heeft u toch vragen over Bendic? Of wilt u meer weten over aniline leer? Dan kunt u gerust eens contact opnemen.