Over ons

Maak kennis met

Bendic International

Bij Bendic staat onze toewijding aan hoogwaardige kwaliteit centraal. Ons streven naar perfectie is verweven in elke stap van onze werkwijze. Naast onze eigen collectie zijn we in staat om maatwerk te leveren voor elk gewenst meubel. Ons meubilair staat bekend om zijn luxueuze comfort en verfijnde details. Ga je voor kwaliteit, dan ga je voor Bendic!

Nieuwsgierig geworden? Ontdek ons vakmanschap en laat je inspireren in onze grote showroom. Hier kun je in alle rust onze uitgebreide collectie bekijken en proefzitten. Zo zul je met eigen ogen kunnen zien, voelen en merken dat ons kwalitatieve meubilair beschikt over een prachtige afwerking en ultiem comfort.

Jarenlange ervaring

We zijn al jaren een toonaangevende producent van meubilair. We staan bekend om ons ruime assortiment in diverse stijlen. Daarnaast beschikken we over de kennis en kunde om volledig op jouw meubilair volledig op maat te maken in ons atelier. 

“We kiezen alleen het beste leer,
van Europese looijerijen"

De kracht van Bendic

Bij Bendic beschikken we over onze eigen ateliers, waardoor we vrijwel al uw meubelwensen kunnen realiseren, hoe uniek of uitdagend ze ook zijn. Vanaf de allereerste schets tot en met het uiteindelijke eindproduct hebben wij het volledige proces in eigen beheer. Dit stelt ons in staat om maatwerk te leveren dat perfect aansluit op uw persoonlijke wensen en eisen

Bezoek onze showroom op afspraak

Video afspelen
Wat zeggen onze klanten
Ludwig Hinske
Lees verder
Dit is een charmante en gezellige showroom die meteen een gevoel van ontspanning uitstraalt. De winkeleigenaar, Ben, is super aardig en heeft ongelooflijke en zeer innovatieve ideeën. Je kunt hem ook foto's laten zien van de kamer waarvoor je meubels zoekt, en dan samen ideeën uitwerken. Belangrijk is dat u alle gewenste aanpassingen aan het meubilair kunt aanbrengen, waardoor Bendic een echte schat wordt!
Sandra Dijkman
Lees verder
Vriendelijk ontvangen en grote keuze uit prachtige banken en stoelen
Fred van Nes
Lees verder
Super kwaliteit!