Vakmanschap

Met Bendic koopt u pure kwaliteit. Van de allereerste schets tot en met het eindproduct; Bendic heeft dat hele proces in eigen hand. We schaven net zo lang aan onze beukenhouten frames tot we het juiste model hebben, met het juiste zitcomfort. We kiezen alleen het beste leer, van Europese looierijen.
Omdat we in onze producten geloven geven wij, bij normaal gebruik, 5 jaar garantie op het leer en 10 jaar op het binnenwerk zoals frame en vering.

En we maken desgewenst precies de kleur die u wilt. Maar we kunnen uw zitmeubelen ook met de mooiste stoffen bekleden, van gerenommeerde “huizen”. Desgewenst kunt u ook zelf materialen voor stoffering aanreiken.

Maatwerk

Een hoekbank in de hotellobby die precies past? Een Chesterfield van acht meter breed? Een bank in de huisstijlkleur van uw bedrijf? Nieuwe inrichting van uw jacht? Opvallende zitmeubelen voor een restaurant? Nieuw passagiersschip? Bendic denkt en werkt graag met u mee als het om project- en maatwerkmeubilair gaat.
Dankzij onze eigen ateliers kunnen we bijna alles maken, ongeacht uw meubelfantasie. Bovendien kennen we de bijzondere eisen van de projectmarkt, waar meubelen heel intensief worden gebruikt. Dus meubelen met brandvertragend polyether, extra stevige rompen, leer dat tegen een stootje kan; bij Bendic is het allemaal mogelijk. Daag ons maar uit. Heeft u al een idee of schets? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag verder.

 

 

Meer over leer

Leer is een puur en eerlijk natuurproduct. En hoewel het een restproduct is het maximaal duurzaam; goed leer gaat immers jaren en jaren mee. Elk stuk leer is bovendien uniek; met kleine oneffenheden, mooie kleurwolken en littekens uit de natuur. Leer heeft van zichzelf diverse eigenschappen die wij als mensen zeer waarderen. Slijtvast, makkelijk schoon te maken en ventilerend, om maar een paar eigenschappen te noemen. Bendic kiest voor haar meubelen voor handgefinisht volnerf rund- of schapenleer. Ook kunnen kunnen we naast onze standaardkleuren èlke lederkleur voor u maken. Handig als u bijvoorbeeld wilt dat uw nieuwe bank qua kleur en uitstraling perfect past bij een antieke stoel. Of bij de kleuren van uw muren.