Leersoorten

Bendic International werkt met een eigen collectie leer die bestaat uit diverse kleuren handgefnisht rundleer en schapenleer. Als basis gebruiken wij Europese huiden die we zelf op kleur brengen. Iedere huid is uniek en heeft prachtige natuurlijke eigenschappen. Naast de standaard kleuren kunnen wij iedere gewenste leerkleur maken.

De getoonde leerkleuren zijn bij benadering, iedere huid is immers uniek.

Leersoorten

Maak kennis met de ambachtelijke kwaliteit van de Bendic collectie. Onze zitmeubelen zijn niet alleen erg comfortabel, maar weerspiegelen ook ons vakmanschap. Deze meubels worden gemaakt van ons eigen leer. Wij laten u daarom graag kennis maken met onze prachtige leersoorten. Deze beschikken niet alleen over een unieke uitstraling, maar zijn ook erg duurzaam. Lees meer over ons leer of bekijk de pagina van Volaniline leer.

Onze leersoorten: diverse kleuren

Bij Bendic maakt u kennis met een breed assortiment leersoorten, die toegepast kunnen worden op ieder gewenst zitmeubel. Van luxe banken tot klassieke bureaustoelen: wij leveren een hoogwaardig product. Wij werken met onze eigen collectie leer, afkomstig van runderen en schapen. Met de hand afgewerkt, voor een prachtig resultaat.

Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse kleuren leer. Wij werken met een eigen collectie handgefinisht rund- en schapenleer. Hiervoor gebruiken wij een basis van Europese huiden, die wij vervolgens zelf op kleur brengen. Van groene tot bruine tinten en alles daartussenin: u vindt het bij Bendic.

Duurzaam en uniek leer

Wij werken met onze eigen collectie leersoorten. Omdat wij ons leer zelf op kleur brengen en finishen, zijn de getoonde leerkleuren op onze site bij benadering. Oftewel: u beschikt over een item met een uniek uiterlijk. Dit bijzondere uiterlijk wordt versterkt door natuurlijke imperfecties zoals kleurwolken, littekens uit de natuur en andere kleine oneffenheden. Als u over een echte blikvanger wilt beschikken voor uw interieur, kiest u voor een lederen zitmeubel van Bendic.

Naast dat onze leersoorten beschikken over een uniek uiterlijk, staat duurzaamheid ook hoog in het vaandel. Leer is van zichzelf al een eerlijk en puur natuurproduct. Hoewel het als restproduct wordt gezien, is het gegarandeerd duurzaam. Wist u namelijk dat goed leer jaren mee kan gaan? Daarnaast zijn onze duurzame leersoorten gemakkelijk te onderhouden, beschikken ze over een ventilerende werking en zijn zij erg slijtvast. Zo profiteert u ook in de toekomst van een prachtig en comfortabel zitmeubel.

Over Bendic

Bij Bendic maakt u kennis met diverse leersoorten, geschikt voor ieder gewenst zitmeubel. Wij zijn gepassioneerde meubelmakers in hart en nieren. Daarom wijden wij veel tijd en moeite aan het produceren van de meest waanzinnige zitmeubelen. Waardeert u een hoge kwaliteit, een optimaal zitcomfort en een prachtige afwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertrouwen namelijk in ons vakmanschap: vandaar dat u bij ons profiteert van maar liefst vijf jaar garantie op onze leersoorten.

U vindt ons in Goor, waar ons team voor u klaar staat bij het kiezen van uw ideale leersoort. Ook kunt u hier op uw eigen gemak onze zitmeubelen zelf uitproberen, om de kwaliteit van ons leer met eigen ogen te kunnen ervaren. Liever op uw eigen gemak onze collectie bewonderen? Geen probleem: al onze lederen zitmeubelen vindt u online. Voor vragen of advies kunt u daarnaast eenvoudig contact met ons opnemen.

Maatwerk met leer

Voor haar meubelen kiest Bendic voor handgefinisht rund- of schapenleer. Onze leersoorten brengen wij zelf op kleur. Het resultaat? Een duurzaam en uniek zitmeubel, voor bij u thuis. Echter leveren wij ook maatwerk.

Wist u namelijk dat wij elke lederkleur voor u kunnen realiseren? Zo sluit uw nieuwe zitmeubel naadloos aan met uw huidige interieur. Wij denken graag met u mee op het gebied van project- en maatwerkmeubilair. Wij gaan daarom graag de uitdaging aan. Mocht u al beschikken over een idee of schets, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij gaan tot het uiterste voor uw perfecte zitmeubel van leer.